Update Corona virus

Geplaatst op:

Conform de nieuwste maatregelen welke premier Rutte tijdens de persconferentie heeft aangekondigd met betrekking tot restaurants, blijft Restaurant de Vrijheid normaal open. Weliswaar schudden wij niet zoals gebruikelijk handen, onze gastvrijheid blijft hetzelfde. Wij zijn extra alert op hygiëne, wassen nog vaker de handen en de ruimte tussen de tafels is zoals gebruikelijk royaal.

Kortom: blijf in deze zorgelijke tijden vooral van de aangename zaken van het leven genieten en kom gerust naar de Vrijheid om te genieten van onze bijzondere keuken en heerlijke wijnen. Deze week ook veel aandacht voor vegetarische gerechten in het kader van de Nationale Vegetarische restaurantweek

Voortdurend hebben wij contact met onze branchevereniging KHN om de laatste ontwikkelingen te volgen en indien nodig passende maatregelen te nemen.

Met vriendelijke groet,

Melle en Hanny Bakker

Restaurant de Vrijheid gesloten

Per 1 september 2020 is Restaurant de Vrijheid in Grou gesloten. Met heel veel voldoening kijken wij terug op 12,5 jaar Restaurant de Vrijheid. Onze oprechte dank voor de fijne momenten die wij samen met u hebben mogen beleven.

Hanny & Melle Bakker