Over de Vrijheid

Restaurant de Vrijheid: eerlijk & heerlijk

Proef de Vrijheid; dat wil toch iedereen! Een betere plek om de Vrijheid te proeven en te beleven is nauwelijks te vinden. De fantastische combinatie van locatie en de lekkerste gerechten en ook nog bereidt met de mooiste en beste grondstoffen, veelal uit de omgeving en regio, dat is de Vrijheid.

In ons restaurant proeft u bij iedere hap het vakmanschap van de chef Raymond Hengeveld en zijn brigade. Bereidingen op de klassieke leest geschoeid en vertaald naar eigentijdse uitvoering. U ervaart het verschil tussen “eten” en oprecht verwent worden. Als toegevoegde waarde wordt u omringt door het prachtige interieur met misschien wel het mooiste uitzicht denkbaar. Dineren aan het water, aan de rand van het Pikmeer en bij mooi weer natuurlijk buiten op het terras.

Verwen uzelf met een keuze uit de uitgebreide wijnkaart, de ruime keuze in huiswijnen en aantrekkelijk geprijsde flessen, welke streng zijn geselecteerd door eigenaar Melle Bakker (Oinos) Bij elke wijn proeft u de authenticiteit, terroir en vanzelfsprekend de aandacht voor biologische en/of doordachte wijnbouw. Ook kunt u de wijnkeuze overlaten aan ons door te kiezen voor bijpassende wijnen bij uw gerechten.

Vacatures

 

De Vrijheid in beeld