Laatste nieuwsbericht vanuit Restaurant de Vrijheid.

Geplaatst op:

Zondag 30 augustus mochten Hanny en ik velen van u voor de allerlaatste maal ontvangen in onze Vrijheid . Begrijpelijkerwijs hebben evenzovelen in de weken voorafgaand aan dit moment al afscheid genomen.

Ondanks alle restricties konden wij iedereen veilig en gastvrij ontvangen

Alle lieve woorden, bedankjes  en cadeaus en bloemen  ten spijt, wat misten we toch die warme handruk en zoen bij zo’n emotioneel moment.

Met heel veel voldoening kijken wij terug op 12,5 jaar Restaurant de Vrijheid. Blij dat de verkoop van de Vrijheid volgens planning is verlopen. Spijtig dat we niet met een “nieuwe Vrijheid”  gaan doorstarten. Teveel onzekerheid over hoeveel impact corona zal blijven hebben op de business heeft ons doen besluiten na 43 jaar “topsport” in de Horeca het hierbij te laten. Dat wordt even wennen! Onze wens op de uitnodigingskaart, om zoveel mogelijk een gift aan het Ronald McDonald fonds te schenken ter gelegenheid van ons afscheid heeft een geweldig bedrag opgeleverd. Met de royaal gevulde enveloppes en de schenkingen rechtstreeks via een bankoverschrijving konden wij Ronald McDonaldfonds en de Hoeve in Beetsterzwaag bij elkaar € 1500,00 overhandigen. Nogmaals dank voor dit liefdevolle gebaar. Door onze persoonlijke ervaring in ons gezin hebben wij van dichtbij ervaren hoe fijn het is dat De Ronald McDonald huizen en hoeves beschikbaar zijn op momenten dat het met (klein) kinderen even niet heel goed gaat.

Ronald McDonald hoeve manager Marc Stallinga neemt de cheque in ontvangst van Hanny en Melle Bakker.

Tot slot, want dat moment is nu echt aangebroken willen nogmaals onze oprechte dank uitspreken voor de fijne momenten die wij samen met u hebben mogen beleven. Wij zullen ons de Vrijheid goed laten smaken.

Restaurant de Vrijheid gesloten

Per 1 september 2020 is Restaurant de Vrijheid in Grou gesloten. Met heel veel voldoening kijken wij terug op 12,5 jaar Restaurant de Vrijheid. Onze oprechte dank voor de fijne momenten die wij samen met u hebben mogen beleven.

Hanny & Melle Bakker