Huisregels vanaf 1 juni

Geplaatst op:

1 juni om 12 uur openen wij onze deuren en heten wij u van harte welkom!  

Graag informeren wij u over onze huisregels vanaf 1 juni. Leidend is natuurlijk 1,5 meter afstand houden tot andere gasten. Hiervoor hebben wij ruimte gemaakt in ons restaurant en op ons terras.

Voor een plaats op het terras hoeft u niet te reserveren. Onze gastvrouw/heer ontvangt u, stelt u  een aantal gezondheidsvragen, noteert uw gegevens en begeleidt u naar een tafel. Binnen 1,5 meter aan één tafel mag alleen voor een huishouden of 2 personen.

In het restaurant is het verplicht om te reserveren, al dan niet aan de deur. Vanaf 3 personen vragen wij u naar uw gezinssamenstelling. Bij aankomst houden wij een controlegesprek, en vragen wij u uw handen te desinfecteren. Door deze maatregelen mogen wij u aan tafel bedienen.

Aangezien wij maximaal 30 gasten mogen ontvangen, serveren wij in de maand juni het diner tussen 17.30 – 19.30 of vanaf 20.00 uur. Reserveren kan telefonisch (0566 621 578) of via e-mail (info@restaurantdevrijheid.nl).

Mocht u nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen. Graag tot ziens bij de Vrijheid!

Restaurant de Vrijheid gesloten

Per 1 september 2020 is Restaurant de Vrijheid in Grou gesloten. Met heel veel voldoening kijken wij terug op 12,5 jaar Restaurant de Vrijheid. Onze oprechte dank voor de fijne momenten die wij samen met u hebben mogen beleven.

Hanny & Melle Bakker