2e Culinaire Wildavond!

Geplaatst op:

Vanwege het daverende succes van de eerste wildavond afgelopen zaterdag 1 december, hebben we besloten om nóg een culinaire wildavond te organiseren! Op zaterdag 15 december kookt Chefkok Raymond Hengeveld samen met zijn keukenbrigade een 4-gangen diner met als hoofdingrediënt: WILD. Van het wildtableau zal Raymond kiezen uit gevogelte, haarwild en groot wild. Wat de exacte gerechten zullen zijn verklappen we nog niet, maar we garanderen u een verrassend menu.

Uiteraard krijgt u bij binnenkomst om 18:30 een heerlijk aperitief en kunt u de 4 gerechten combineren met de zorgvuldig geselecteerde “wild” wijnen. Als afsluiter serveren wij koffie of thee vergezeld met eigengemaakte friandises. Voor €75,- per persoon geniet u al van dit heerlijke culinair avondmaal vol met wild.

Op een rijtje:
Aperitief
4 Wild gerechten
4 Wild wijnen
Koffie of thee met friandises
€75,- p.p. (€60,- zonder wijn)

Reserveren kan online via de website of telefonisch (0566-621578) onder ver vermelding van “Wildavond”.

Graag tot dan!